Formatika - nyomtatás, dekoráció, rendezvény - az Ön rugalmas, pontos és kreatív partnere

Formatika – az Ön rugalmas, pontos és kreatív partnere


A Formatika Kft. fő tevékenysége a digitális technológián alapuló dekoráció és az informatikai szolgáltatás. Az alapítók 1993 óta tevékenykednek a digitális nyomtatás és dekoráció-kivitelező szakmában, pályafutásuk során számos országos image- és reklámkampány megvalósításában és szakmai tréningen (3M - Németország, MacTac - Magyarország) szereztek széleskörű szakmai tudást és tapasztalatot.

A Formatika 2003 óta foglalkozik digitális nyomtatással, dekorációk kivitelezésével és telepítésével. Munkánk során – igény szerint – a teljes folyamatban részt veszünk az előkészülettől a grafikai tervezésen és gyártáson át az országos kihelyezésig.

Gépparkunkban megtalálhatóak széles formátumú nyomtatók (beltéri, pigment és oldószeres gépek egyaránt), digitális nyomdagépek és az utómunkák elvégzéséhez laminálógép is. A színek és ICC profilok beállításához saját színkalibrátorral rendelkezünk. Integrált vágófejes solvent gépünkkel a formariccelés és matricagyártás területén is maximálisan kielégítjük ügyfeleink igényeit.

Az első osztályú minőségű, pontos munkavégzés számunkra alapvető fontosságú, ennek érdekében professzionális gépekkel és igényes alapanyagok felhasználásával dolgozunk, mindig szem előtt tartva a megfizethető árszintet. Persze mindez semmit nem érne felkészült szakemberek nélkül – munkatársaink évtizedes tapasztalattal rendelkező, minőségorientált gondolkodású szakemberek.

Partnereink megelégedéssel említik a szokatlanul rugalmas hozzáállásunkat, ami nemcsak az akár 24 órás rendelkezésre állásban testesül meg, hanem a munka közben felmerülő problémáik gyors és kreatív megoldásában is. Munkánk során tapasztalt ügyféligények nyomán bővítettük szolgáltatásunkat rendezvénykölcsönzés divízióval, ahol az esernyőtartótól a roll-up állványon át a projektorig számtalan szükséges, hasznos kellék bérelhető.

Forduljon hozzánk bizalommal, kérjen ajánlatot vagy tanácsot szakembereinktől!
Formatika DEKOR & IT · 1122 Budapest, Városmajor u. 51.
Telefon: +36 20 956 1859 · E-mail: